Vytvoríme pre Vás jedinečný záhradný projekt na mieru!

Pokiaľ túžite po vytvorení dokonalej záhrady, je čas si ujasniť niekoľko vecí ešte predtým, než si vyberiete spoločnosť na realizáciu vášho záhradného projektu. Je dôležité rozhodnúť sa, či chcete zveriť realizáciu do rúk odborníkov alebo sa pokúsiť zvládnuť to na vlastnú päsť. Ak hľadáte najlepšie riešenie, ponúkame Vám našu unikátnu službu asistovanej realizácie, ktorá vám poskytne optimálnu podporu počas celého procesu.

Srdcom každej úžasnej záhrady je krásna, funkčná a udržateľná vegetácia. Stromy vytvárajú príjemný tieň a zlepšujú celkovú klímu vášho priestoru. Kvety a kríky sa starajú o estetickú stránku záhrady, obdarujú ju svojimi vôňami a zdobia ju kvetmi, zatiaľ čo poskytujú zdravé a chutné plody. Správne zladené rastliny vám prinášajú radosť a spolu so záhradným projektom tvoria krásny a harmonický celok.

Nechajte naše skúsené a vášnivé tímy záhradných architektov vytvoriť pre vás nezabudnuteľný záhradný projekt, ktorý splní vaše túžby a prinesie do vášho života prírodnú harmóniu. Budeme radi, ak nám dáte príležitosť spolupracovať na vytvorení vášho vysnívaného zeleného rajského kúta.

Myslíme na každý detail?

Návrhy a projekty záhrad zabezpečuje Ing. Barbara Rarbovská záhradná architektka s dlhoročnými skúsenosťami v oblasti záhradnej tvorby a architektúry.

Potrebujete vedieť viac ?

Pre viac informácií o našich službách, nás neváhajte kontaktovať.